Logga in »

Test

tillbakaTillbaka

Motiverande samtal (MI) – Onlineutbildning

Psykologpartners, Flexibel ort och startdatum  


Plats: Psykologpartners
Mailkontakt alt 1: kristin.hagglof@psykologpartners.se
För mer info: www.psykologpartners.se/utbildningar
Pris: 4 900:- + moms


Om utbildningen:

Motiverande samtal (MI) är ett övergripande förhållningssätt och en kommunikationsmetod som skapats för att hjälpa människor att hitta sin egen motivation och väg till förändring. Genom denna metod och dess förhållningssätt vill man skapa ett samtal där en person känner sig tillräckligt trygg för att tänka på och våga prata om att göra något annorlunda, prova något nytt.

Vår onlineutbildning följer den standard som har tagits fram i det internationella nätverket för MI-utbildning (Motivational Interviewing Network for Trainers, MINT). Utbildningen är utvärderad med goda resultat och motsvarar innehållet i grundläggande MI-utbildningar.

Startdatum är flexibelt, så du kan börja utbildningen när du vill. Utbildningen pågår under sex veckor med f a skriftlig handledning då du har tillgång till utbildningsprogrammet som du kan följa på dator, telefon eller surfplatta.

Utbildningen består av olika avsnitt som gradvis introducerar dig till relevanta MI-begrepp, metoder och färdigheter. I varje avsnitt finns text, filmer och övningar som tydliggör innehållet. Utbildningen fokuserar till stor del på färdigheter men ger en såväl teoretisk som praktisk grund för att arbeta med MI efter avslutad utbildning.

Under utbildningen har du även tillgång till en erfaren MI-utbildare för rådgivning och frågor kring avsnittens innehåll. Handledning ges löpande under utbildningens gång, vi brukar bestämma en specifik dag och tidpunkt varje vecka för det. Vi brukar inleda och avsluta med handledning på telefon, däremellan sker handledning skriftligt i MI-onlinemodulen.

Ort & datum
Flexibelt startdatum

Pris
4 900:- + moms

Anmälan
Anmälan till utbildningen görs på www.psykologpartners.se

Beteendeterapeutiska föreningen | Kammakarg 62 | 111 24 STOCKHOLM | PG: 850983-8

Producerad av: Livanda