Logga in »

Test

tillbakaTillbaka

Focused ACT - Kirk Strosahl & Patricia Robinson

Stockholm  29-30-31 maj 2019


Plats: Ersta Hotell & Konferens
Mailkontakt alt 1: info@humanact.se
För mer info: www.humanact.se/kurser/fact/
Pris: 7500,- + moms


Om utbildningen:

Nu erbjuds du chansen att få träna dina färdigheter i att utforma snabba behandlingsinsatser baserat på FACT - Focused Acceptance and Commitment Therapy.

Missa inte detta unika och exklusiva tillfälle att träna dina ACT färdigheter med hela 2 världsledande ACT utbildare på plats!

Kirk är en av grundarna till ACT, Patricia arbetar sedan 20 år med att utbilda i Fokuserad ACT. Tillsammans har de skrivit den popoulära boken som ger konkreta verktyg i utförandet av fokuserad ACT.

Du kommer att få lyssna till presentationer av bakgrund, teori och de kärnprocesser som Fokuserad ACT (FACT) använder sig av i förändringsprocesser.

Du får se demonstrationer av hur en 20 minuters session går till samt olika typer av konceptualiseringar.

Vi kommer att gå igenom nytt arbetsmaterial som är hämtat ur boken och testa dessa i olika övningar. Naturligtvis kommer Du även att få möjlighet att öva teknikerna med feedback från Kirk och Patricia.

Det kommer att finnas möjlighet att diskutera, ställa frågor och öva olika situationer som Du av erfarenhet vet att Du behöver eller vill utveckla. Vi kommer även ägna lite tid åt hur dessa modeller kan användas i gruppformat.

Workshopen riktar sig till Dig som jobbar inom ett människovårdande yrke t.ex läkare, psykolog, kurator eller sjuksköterska, och som upplever att Du inte hinner med det Du önskar under en session.

Beteendeterapeutiska föreningen | Kammakarg 62 | 111 24 STOCKHOLM | PG: 850983-8

Producerad av: Livanda