Logga in »

Test

Tack årsmötesgruppen för en fantastisk kongress i Göteborg!

Årets program bjöd på intressanta gäster, spännande programpunkter och lärorika workshops. För att inte tala om den härliga festen. Exklusiva bilder från festen hittar du här.

För den som är nyfiken på vad man gått miste om, eller för den som behöver påminna sig om vad det faktiskt var man var med om helgen 21-22 mars, finns fortfarande kongressidan uppe. 

Presentationer för föreläsningarna blir nu successivt tillgängliga för nerladdning för BTF:s medlemmar. Dessa kommer du åt genom att först logga in uppe till höger, sedan välja fliken Material och därefter länken Åhörarkopior.

Ett kort tag framöver kommer även åhörarkopiorna finnas tillgängliga för allmänheten via kongressidan.Påminnelse om medlemsavgiften

Du har väl inte glömt att betala medlemsavgiften för 2014? Den 1/3 varje år drar vi in medlemsprivilegierna (bl.a. Beteendeterapeuten) för de som inte betalt sin medlemsavgift. 

Att betala medlemsavgiften har som tur är aldrig varit enklare! Det enda du behöver göra är att Logga in och därefter klicka på Personligt. Vi ser helst att du betalar med kort, men om man vill kan man precis som på den gamla goda tiden även betala med postgiro eller e-postfaktura.

Om du inte redan är med i föreningen - bli det nu!


Presskontakt

Dan Katz, leg. psykolog, leg psykoterapeut
Telefon: 0708-360883, dan.katz@katzkbt.se

 

Liria Ortiz, leg. psykolog, leg psykoterapeut
Telefon: 070-752 31 66 liriaortiz@hotmail.com

» Läs mer

Webredaktör

Anders Görling
anders.gorling@gmail.comSamarbetspartners
Bli medlem i BTF

Bli en del av Sveriges livligaste förening för kognitiv beteendeterapi.

» Läs mer
Annonsera via BTF

Nå våra medlemmar via hemsidan, medlemstidningen och KBT-listan.

» Läs mer

Informationsbroschyr om BTF och KBT!


BTF har kommit ut med en broschyr om Kognitiv beteendeterapi. Den tryckta versionen går att beställa från vårt kansli, men du kan också läsa den här på nätet.

» Läs mer

Aktuellt

Handbok för ogalda

Lars Ström och Per Carlbring, två av föreningens medlemmar, har skrivit en bok om nedstämdhet. De metoder som tas upp har vetenskapligt stöd och boken kan användas både som självhjälpsbok och i klinisk verksamhet. Läs mer...
EABCT

EABCT 2014 kommer äga rum i Haag 10-13 september:


EABCT 2015 kommer äga rum i Jerusalem 31 augusti till 3 september:


2016 är det vår tur. Då kommer BTF och SFKBT tillsammans arrangera EABCT här hemma i Sverige - närmare bestämt i Stockholm. Börja peppa redan nu!

Om du är medlem i föreningen och vill synas på hemsidan med forskning, böcker eller liknande kontakta webredaktören.

Beteendeterapeutiska föreningen | Kammakarg 62 | 111 24 STOCKHOLM | PG: 850983-8

Producerad av: Livanda